|
Poradniki
|
|
24-04-2010, 23:57
|
|||
|
|||
|
Poradniki
Mógłby pojawić się jakiś poradnik dotyczący skonfigurowania poczty pod Mozilla Thunderbirda.
Pisałem na ticketa. Kiedyś on mi pomógł ale od kiedy zmieniały się porty w związku ze spamem dla użytkowników neostrady i innych to jest wręcz nie fajnie. Prosiłbym o konkretne informacje w formie Poradnika jak skonfigurować pocztę hostingu pod klienta pocztowego dla neostrady. Teraz to już sam nie wiem jak to dobrze skonfigurować. 100 kombinacji i żadna nie działa prawidłowo. |
|||
|
25-04-2010, 00:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-04-2010 00:16 przez mydoom.h. Edit Reason: )
|
|||
|
|||
|
RE: Poradniki
Mało jest próśb o to więc zazwyczaj pomagam każdemu z osobna.
Moje gg znasz, więc możesz napisać i ja zdalnie skonfiguruje MT. A poradniki, owszem pojawią się, ale "ETA unknown ".pzdr Adam Tani Hosting już od 7zł Szybki Hosting już od 7zł Hosting SMS już od 3,66zł |
|||
|
26-04-2010, 00:10
|
|||
|
|||
|
Dzięki za odpowiedź.
A tymczasem na nowej domenie pokombinuję z pocztą. Jak uda mi się to ustawić i będę znał konkretną receptę na to, to wyręczę Cię i sam napiszę ten Poradnik. Może jak się dorobię lepszego sprzętu to zrobię video tutorial. Ale jak na razie nic na to nie wskazuje więc pojawi się coś ala EBook.
|
|||
|
26-04-2010, 02:06
|
|||
|
|||
|
Moim zdaniem Video w tym przypadku na nic się zdaje. Lepsze będą takie jak tu, screeny.
http://glowanet.pl/pomoc/poradniki/jak-s...mysql.html Tani Hosting już od 7zł Szybki Hosting już od 7zł Hosting SMS już od 3,66zł |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Thank given by
".
Może jak się dorobię lepszego sprzętu to zrobię video tutorial. Ale jak na razie nic na to nie wskazuje więc pojawi się coś ala EBook.