Ankieta: Jak oceniasz nasze Forum?
Dno! Brak szans powodzeń
Słabe
Średnie, może być lepsze
Może być, brakuje mi kilku rzeczy
Bardzo konkretna strona
[Wyniki ankiety]
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Support skryptu phpbb & multibb modified by Grand (GrandBB)
26-07-2010, 10:54 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-07-2010 10:57 przez GrandBB. Edit Reason: )
Support skryptu phpbb & multibb modified by Grand (GrandBB)
[Obrazek: logo.png]

Zapraszam na mój support skryptu, Forum nowo powstałe ale jakiś pip* zajął moją wcześniejsza domenę gdzie było Forum poświęcone programowaniu i nie mogę już jej od nowa wykupić. Wracając do tematu na Forum znajdziecie bardzo dużo przydatnych informacji na temat zakładania własnego Forum, obsługi localhosta i wielu innych przydatnych programów narzędziowych. Ponadto znajdziecie sporo modyfikacji i stylów właśnie pod ten silnik.

Na dzień dzisiejszy szukamy osób chętnych przy rozwijaniu tego projektu, oczywiście przewidujemy wynagrodzenie z tytułu udzielania się na naszym Forum a także czynny udział w powierzonych zadaniach.

TAK WIĘC ZACHĘCAM do rejestracji a także do wzięcia udziału w procesie rekrutacji. http://www.GrandBB.pl - ZAPRASZAMY!
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
28-08-2010, 16:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-08-2010 16:49 przez GrandBB. Edit Reason: )
RE: Support skryptu phpbb & multibb modified by Grand (GrandBB)
SPRZEDAM za 80zł wszystko co jest na stronie łącznie z domeną! Zainteresowanych proszę o kontakt na GG: 1499844
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz 

Skocz do:

KontaktTani HostingWróć do góryWróć do forówWersja bez grafikiRSS | Usermap